Haber

Belediye Başkanı Osman Zolan Serinhisar’da Vatandaşlarıyla Buluştu

Serinhisar ilçesini ziyaret ederek hemşerileriyle kucaklaşan Lider Osman Zolan, “Denizli’nin güzelliklerine güzellikler katmaya devam edeceğiz. İşimiz Serinhisar, işimiz Denizli.”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Lider Osman Zolan’a AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Halil Keyik, MHP Serinhisar İlçe Başkanı Hakan Ertuğrul, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Lider Osman Zolan, önce Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkanı Adayı Cemal Kobaş’ın seçim uyum merkezinin açılışına katıldı, ardından esnafı ve Serinhisar pazarını ziyaret etti. Lider Zolan, pazar yerinde vatandaşlarla kucaklaşırken, hemşerilerinin sevgi gösterileriyle karşılandı. Önder Zolan bir süre pazarı ziyaret ederek esnafa hayırlı olmasını diledi. 19 ilçe ve 616 mahallede gece gündüz çalıştıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinde hayata geçirdikleri hizmetleri anlattı.

“Gücümüz Denizli, gücümüz Serinhisar”

Serinhisar ilçesi dahil Denizli’nin her yerinde hizmet destanları yazdıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Allah daha iyi hizmetler nasip etsin, şehrimizi daha keyifli ve güzel kılsın. Tek amacımız vatandaşlarımıza hizmet etmek, milletimize hizmet etmek. Kentimize ve herkese “İlçelerimize eserler kazandırmaya devam etmektir” dedi.Altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan yeşil alanlara, sosyal ve kültürel tesislerden tarımsal desteklere kadar her alanda Denizli’ye hizmet verdiklerini vurgulayan, Başkan Zolan, “Denizli’nin güzelliklerine güzellikler katmaya devam edeceğiz. İşimiz Denizli, işimiz Serinhisar.” – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu