Haber

CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’ın eleştirilerine tepki gösterdi

CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, partinin açıklamasına tepki gösterdi Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştirerek, “Ağabeyine 3 müdürlük vererek kamuoyunun gündemine oturan Fatih Atay, yaptığı açıklamaları unutmasın. koltuğunun gücüyle yapılmış, Partimizden birinin emeğine, alın terine hakarettir, ihanettir.” terimini kullandı.

Saatçı yaptığı açıklamada, Fatih Atay’ın yerel bir gazeteye yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’na yönelik eleştirilerinin üzüntü ve şaşkınlıkla karşılandığını söyledi.

Atay’ın parti değiştireceğine dair kamuoyunda iddialar olduğunu ve bu açıklamanın da bu iddiayı desteklediğini öne süren Saatçı, Atay’ı kınadığını dile getirdi.

Hikmet Saatçı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kardeşine 3 müdürlük vererek kamuoyunun gündemine oturan Atay Bey, CHP’li gençlerin, kadınların, üyelerimizin ve Özlem Çerçioğlu’nun destek ve emekleriyle, koltuğunun verdiği güçle yaptığı açıklamaları unutmamalıdır. , parti üyelerimizin her birinin emeğine ve alın terine hakarettir.Bunu yaparak elinin uzandığı her yerde var olmak isteyen Atay Bey, Efeler ilçe kongresini kazanamayacağını anladığı an eleştirmeye başlamıştır.

kosehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu