Haber

Esenler’de seyir halindeki araç alev aldı: O anlar kameraya yansıdı

Esenler’de seyir halindeki araç alev aldı: O anlar kameraya yansıdı

İSTANBUL – Esenler’de seyir halindeki hafif ticari aracın motor bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların yanan araca yangın söndürücülerle müdahalesi yetersiz kalınca, olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Maddi hasara yol açan ve yanan aracın yandığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, saat 12.30 sıralarında Esenler Birlik Mahallesi Köyiçi Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hareket halindeki hafif ticari aracın motor kısmı bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Araç sürücüsü dumanların yükseldiğini görünce aracını kenara çekti. Sürücünün hızla araçtan inmesiyle alevler yükselmeye başladı. Trafikte bulunan diğer sürücülerin yangın söndürücülerle müdahalesine rağmen büyüyen alevler aracın motor kısmından başlayıp ön kısmını tamamen sardı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede önlem alırken, itfaiyenin müdahalesinin ardından yangın söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan aracın yandığı anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde hafif ticari aracın motor kısmının alev aldığı, vatandaşların yangın söndürücülerle müdahale ettiği, daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin alevlere müdahale ederek yanan aracı söndürdüğü görülüyor.

“Araç kendiliğinden yandı”

Yangını anlatan Halil Ziyaoğlu, “Kavşakta hafif ticari araç yandı. Sürücü kavşakta kenara çekti. Araç kendi kendine yandı. Daha sonra vatandaşlarımız da bize yangın söndürücülerle destek verdi. İtfaiye geldi ve araç söndürüldü. Şimdi çekiciler geldi, aracı götürecekler, geçmiş olsun.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu