Yaşam

Firebirds 13.Bölüm İzle Ekranı: Firebirds Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bozdağ sinemasının imzasını taşıyan sevilen dizi Ateş Kuşları bu hafta 13. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. ATV ekranlarının tez dizisi Ateş Kuşları’nda başrolleri İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan gibi yetenekli ve genç oyuncular oynuyor. Sevilen oyuncular bu hafta canlandırdıkları karakterlerle yüreklere dokundu ve milyonları ekrana kilitledi. Ateş Kuşları dizisinin son bölümü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Onedio’da!

İşte Firebirds 13. bölüm izleme ekranı ve son bölüm özeti

Ateş Kuşları Dizisinin Yönetmeni ve Senaristi Kimdir?

Firebirds serisinin yönetmeni Benal Tairi. Konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Irmak Erdem kaleme alıyor.

Ateş Kuşları Dizisi 13. Bölüm Özeti

Ateşkuşlarının büyük öfkesiyle karşılaşan Hacer, Köksüzlerin hem geçmişini hem de yaşadıklarını anlamak için bir adım atar.

Barbaros’un Menderes’i keşfetmesi Çatal’ı endişelendirir.

Barbaros, Menderes’i keşfedip oğlu Barbaros’a gerçeği söylemeye karar verince Çatal paniğe kapılır.

Gülayşe aşkını itiraf ediyor.

Gülayşe, Barbaros’a aşkını ilan eder. Gülayşe beyannameye aşık olunca Barbaros’un kafası karışır. Artık ona yalan söylemeye dayanamaz ve doğruyu söyler…

Gülayşe, Barbaros’un polis olduğunu öğrenir.

Gülayşe hiç beklemediği gerçeklerle yüzleşmeye başlar.

Firebirds 12. Bölüm Özeti: Firebirds Önceki Bölümde Neler Oldu?

Ateş Kuşları en büyük korkularıyla yüzleşiyor! Gülayşe, Hacer teyzesi ile görüşmeye gelir. Hacer Eyüboğlu, yıllardır görmediği yeğeni Lara ile bağ kurmaya hazır!

Hacer, Mercan ve Zıpkın’ın konağa sızmak için yaptıkları planları açıklar. Ateşkuşları ise Hacer’in Lara’yı babasına götürüp onu kaybedeceğinden korkmaya başlamıştır. Gözyaşları içinde kızını arayan Nizam Eyüboğlu, kızına kavuşabilecek mi?

İşte Ateş Kuşları’nın son bölümleri ?

Firebirds 13. Bölüm İzleme Ekranı

FIREBIDS SON BÖLÜM TEK KESİM TAM İZLE

haber-hisarcik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu