Haber

Gemlik Belediyesi’nden bir mahalle konağı da Gençali’de.

Gemlik Belediyesi, hizmetlerini Gemlik geneline yayma anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor.

İlçenin birçok noktasında yer alan proje alanlarındaki çalışmalarıyla beğeni toplayan Gemlik Belediyesi, Gençali Mahallesi’ne mahalle konağı kazandırıyor.

İki kattan oluşan ve içinde kahvehane, muhtar odası, tabip odası ve vatandaşların yararlanabileceği sosyal alanların yer aldığı yalı, bulunduğu bölgenin mimarisine uygun olarak inşa ediliyor.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Gemlik’in her bölgesinde hizmetlerimize devam ediyoruz”

Şu anda Gemlik’te dört farklı noktada inşaat çalışmalarımız devam ediyor. Balıkpazarı’nda bir kanopi, üniversite yerleşkesinde bir amfi tiyatro ve hemşerilerimizin hizmetine sunmak için iki köy konağı yapıyoruz. İlçemizde vatandaşlarımızın ulaşım kalitesini artırmak adına yol yapım çalışmalarımız aralıksız devam ederken, çocuklarımızın güvenle oynayabileceği park ve spor alanlarının üretimi üç farklı noktada hızla ilerliyor.

Başkan Sertaslan, “Gencali Mahalle konağımız iki katlı ve bölge mimarisine uygun olarak dizayn edilmiştir” dedi.

Mahalle konağının köy halkına hayırlı olmasını dileyen Önder Sertaslan, “Şu anda ihalesi tamamlanan Büyükkumla ve Gençali köy konağımızın yapım çalışmalarına devam ediyoruz. Köy konağı yapmak için yıktığımız bina. Gençali mahallemiz vatandaşlarımıza hizmet veremez hale geldi.Gemlik Belediyesi olarak buraya yaptığımız mahalle konağı iki katlı ve bölge mimarisine uygun olarak projelendirildi.Bu bölgede yaşayan hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu