Ekonomi

İsdemir saat ücreti alacak

İsdemir, saatlik bazda çalışacak personel alımı yapacağını açıkladı. Adaylar, 20 Aralık Salı gününden itibaren iki hafta boyunca Salı-Cuma ortasında İsdemir Cumhuriyet Kapısı’ndan başvurularını yapabilecekler.

İsdemir, 2022 yılında da ihtiyaçları doğrultusunda saatlik istihdam sağlanan pozisyonlara alım yapacak. Geçtiğimiz yıllarda istihdam yaratarak bölgeye katkı sağlamaya devam eden şirket, bu yıl da çeşitli iş birimlerinin ihtiyaçları için saat ücretli yeni eleman alımına devam ediyor. .

Başvurular 20 Aralık Salı günü başlıyor.

İsdemir’in 2022 saatlik ücretli alımına başvuru süreci 20 Aralık Salı günü başlayacak. Başvurular iki hafta boyunca Salı-Cuma günleri ortasında 08:00-16:00 saatleri arasında İsdemir Cumhuriyet Kapısı’na yapılabilecek.

Adaylara Elektrik/Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalurji Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri, Motorlu Taşıtlar Teknolojisi ve Meslek Yüksekokulları Elektrik-Elektronik/Enerji, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalurji dallarına başvuru imkanı sunmaktadır. Teknoloji, Bilgisayar Teknolojileri alanlarından mezuniyet kuralı aranmaktadır.

Ayrıca adayların başvuru tarihi itibariyle 18-25 yaşları arasında olması, askerliğe itirazı olmaması, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilecek durumda olması, ve Görevlerini yapmalarına engel olacak bedensel veya ruhsal bir hastalığa sahip olmamak.

Adayların kimlik belgeleri ile yapacakları fiziki başvuruların yanı sıra eş ve kardeşler dahil birinci derece yakınlarının nüfus kayıt örneği ile birlikte yapacakları başvurular da geçerli sayılacaktır. Başvuru süreci fiziki başvuru sırasında adaylara verilecek link üzerinden online olarak devam edecek olup, sınav ve değerlendirmelerde başarılı olan adaylar ortadan işe alınacaktır. İsdemir, tüm saatlik ücretlendirme durumlarında yıl boyunca ihtiyaçları doğrultusunda işe alımlara devam edecek. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu