Haber

Kayserispor’un Devlet Bahçeli’ye Destek Açıklaması Tepkilere Sebep Oldu

Kayserispor Kulübü, ‘hükümet istifa’ sloganları atan Beşiktaş ve Fenerbahçe tribünlerine sert açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı grubun yaptığı açıklama sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Açıklamada kullanılan bazı kelimelerin Devlet Bahçeli’nin açıklamasına benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki iktidar protestosunun ardından Beşiktaş-Antalyaspor maçında da benzer görüntüler yaşandı. Antalyaspor’dan deplasman tribününün de katılımıyla Dolmabahçe’de siyah beyazlı tribünler ‘hükümet istifa’ sloganları attı. Bir grup taraftarın istifa seslerini ıslıkla çıkarmaya çalışması dikkat çekti.

İki büyük kulübün hükümet aleyhine attığı sloganlara Kayserispor’dan tepki geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kayserispor şu ifadeleri kullandı:

“Kayserispor camiasının bu felaket günlerinde devletinin ve milletinin yanında olduğunu, milli acımızı yürekten paylaştığını, tribünlere hakim olmaya çalışan kirli siyasete ve aşağılamaya karşı olduğunu kamuoyuna bildirir, bunu kınıyoruz. ”

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin tribünlerdeki “Hükümet istifa” sloganlarına tepki göstermesinin ardından kısa süre sonra gelen açıklamayla Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

Bir süre imamlık yapan Ali Çamlı, AK Parti’den de milletvekili adayı oldu ve daha sonra Kayserispor’un lideri oldu.

Kayserispor’un açıklaması sosyal medyaya da yansıdı. İşte o tepkilerden bazıları:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu