Ekonomi

Kocasinan Belediyesi Hububat Eleme ve Paketleme Tesisi için işbirliği protokolü imzaladı

Kocasinan Belediyesi, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü iş birliğiyle, çiftçiyi desteklemek, ürün çeşitliliğini ve tarımsal üretimi artırmak amacıyla Hububat Eleme ve Paketleme Tesisi için işbirliği protokolü imzaladı. Model olacak projenin Türkiye’ye ve Kayseri’ye hayırlı olmasını dileyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, tarımdaki projeleri ve farklı üretim yöntemleriyle Türkiye’ye örnek olduklarını belirterek, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. her koşulda şehre ekonomik girdi sağlayan herkes.

Kocasinan Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen protokol imza törenine Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin katıldı. İmzalanan protokolün ardından konuşan Önder Çolakbayrakdar, Kayseri halkına daha yeterli hizmet verebilmek için canla başla çalıştıklarını vurgulayarak, “İlimiz ve ülkemiz için güzel bir adım olacak. Kocasinan bölgesi yüzde 20’sini karşılayan bir ilçe. Bu noktada kentte tarımın alt yapısı ve belediye olarak hem pazardaki eser çeşitliliğini arttırmak hem de çiftçimizi güçlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. faaliyetlerinde esnafın, çiftçinin, sanayicinin, üreten kesimin ve şehre girdi sağlayan herkesin yanındayız ve destekçisiyiz.Sanayi, teknoloji, sanayi elbette değerli ama aynı zamanda da bu noktada Kocasinan bölgesi verimli topraklara sahip ve biz de bu potansiyeli daha da yeterli noktalara getirmenin derdindeyiz.Ülkemiz için bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda bizlere destek olan Tarım İl Müdürlüğümüze ve diğer kamu paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu projenin hayata geçmesi ile hem ekonomik hem de üretim açısından önemli katkılar sağlayacaktır.

İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, “Kayseri, Türkiye’nin en değerli tarım merkezlerinden biridir. Yüzölçümü bakımından Kocasinan ilçemiz en büyük merkez ilçe konumundadır. Özellikle çalışmaların çeşitliliği her geçen gün artmaktadır. Bu noktada böyle tesislere ihtiyacımız var. Takviyeler her an devam ediyor. Projenin hayırlı olmasını temenni ediyor, başkanımıza teşekkür ediyorum.” – KAYSERİ

tillo-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu